Brownies
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Oprindelsesland : Amerika Indsendt af : Rikke S Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ovnen tændes på 165 grader C. alm. ovn.
Chokoladen smeltes i skål over vandbad, og sættes til side (afkøling). Sukker og smør piskes meget grundigt sammen (m/elpisker). Æggene tilsættes et ad gangen under omrøring. Mel, kakao og vaniljesukker blandes i en skål, sigtes og røres i smørdejen lidt ad gangen, sammen med den smeltede chokolade. Det hele røres godt sammen og valnøddekernerne vendes i dejen. Smør en 20x30 cm foliebakke, og strø den med rasp. Overskydende rasp bankes af og dejen fordeles jævnt i bakken. Bages midt i ovnen i præcis 30 minutter. Stilles til afkøling. Kagen vil ’falde lidt sammen’, dette er meningen. Serveres med vaniljeis eller cremefraiche. Tips: Valnødderne mængden kan reduceres eller undlades. |
|
Opskriften er vist 65754 gange,
og udskrevet 1225 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (74 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-09-21 15:16:59 Hvor lang tid tager det at bage den Trine - 2012-10-30 14:48:44 den lækreste opskrift op brownie, den er er så go :) Amalie - 2012-10-15 09:15:29 Lyder rigtig lækker glæder mig til at bage den anonym - 2012-06-03 21:50:22 billedet er lidt uapetitligt. anonym - 2012-01-21 14:26:48 Rigtig god kage den beste jeg har smagt også er den super nem at lave Ulle - 2011-11-26 09:07:53 Mmmm, mig meget madglad. Mig Rigtig glad for kage. Mig synes den smage rigtig dejlig i min mave! Særlig god med lidt pærer i glassuren Anne - 2011-09-22 19:42:15 Denne kage er forfærdlig god! Den anbefales! bellabelsen - 2010-08-09 14:44:35 Uhmm, de er gode ;) lavede den uden nødder og kom en chokoladeglasur på toppen, selve kagen er bare fantastisk! KAN KUN ANBEFALES!! Rasmus - 2010-03-27 12:39:43 Skal til at lave den nu og den lyder lækker. vi skal spise den til X-factor finalen-2010 i aften. jeg håber det bliver hyggeligt i aften.:) tommy - 2008-09-17 15:02:08 kan det virkelig passe at der hverken skal bagepulver eller natron i? en pige på 12 - 2008-03-24 16:28:23 super lækker ! kan godt bages lidt længere i ovnen.. rikke - 2007-08-30 21:26:26 super go, men prøv istedet at give den lidt mindre tid i ovnen, hvis i synes den er for tør... bella - 2007-05-05 14:57:21 kan ikk spises ps jeg kan ikk lave mad.... hi hi bella - 2007-05-05 14:55:07 smager tørt bella - 2007-05-05 14:55:06 smager tørt Sara - 2007-02-07 22:48:16 Jeg forstår ikke lige fidusen med rasp?? kan man ikke bage den i en alm. bradepande? Fatter og måtter - 2007-01-17 14:01:46 altså de her brown ting er fine nok meen dem vi laver hjemme i tønder er nu meget bedre de er nu lidt tørre hehe Virum - 2006-12-27 18:06:06 svampet, men rigtig god smag - god med vanilleis - skader ikke med lidt mere mel i anonym - 2005-01-01 01:01:01 Den er sød, meen serveres den m cremefraiche er den dejlig god Sashia - 2005-01-01 01:01:01 Serverede den for min date, dvs nu kæreste hi han kunne åbenbart godt li mit bagværk.. Anne - 2005-01-01 01:01:01 Den er god, selv svigermor var imponeret hi hi Frederik - 2005-01-01 01:01:01 Den er super... Pia - 2005-01-01 01:01:01 Endnu bedre med friskebær og cremefraiche til ! anonym - 2005-01-01 01:01:01 TIL ALLE denne kage SKAL prøves, den er simpelthen for lækker MuMs supercat - 2005-01-01 01:01:01 Skøøn smag, den kage forsvandt hurtigt mums Lise H - 2005-01-01 01:01:01 Succes kagen her er bare super, men foretrækker den uden nødder. Karen - 2005-01-01 01:01:01 Den er den bedste brownie jeg har smagt, tak for opskriften. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Den er nem at lave, og har dejlig konsistens, en rigtig amerikaner brownie Mmm ! kbh s - 2005-01-01 01:01:01 suuper super lækker brownie, den kan heelt sikkert anbefales anonym - 2005-01-01 01:01:01 jeg har aldrig smagt den før men skal prøve at lave den!! anonym - 2005-01-01 01:01:01 den er bare forlækker men den smager lidt bedre uden nødder det smager lidt godt med nøder heh glæder miq til at lave den igen heh;) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne