Gnocchi Alla Romana
Oprindelsesland : Italien Indsendt af : Johnny Indsendt : Red : |
|
|
Bring mælken i kog. tag gryden af varmen og tilsæt alt melet og alle krydderierne på engang. stil gryden på varmen og kog til det slipper siderne. tag gryden og tilsæt parmesanosten og æggeblommerne.
Smør en bradepande og rul dejen ud i 1½ cm tykkelse, lad afkøle i køleskabet. udskæres i rund form ca. 5 cm og placeres med god afstand på bagepapiret og pensles med smeltet smør og drysses til med parmesanost. Bages ved 225 grader C. i 20-30 min. til de er gylden brune. servers straks. |
|
Opskriften er vist 14375 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne