Rabarberlagkage med ingefær og flødechokolade
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Mosen:
Skær rabarber i mindre stykker og kog dem med sukker og ingefær ved svag varme i ca. 10-15 minutter, til frugterne er udkogte, uden låg, hvis der er meget saft, så mosen ikke bliver for tynd. Rør undervejs. Creme: Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt sammen med yoghurten. Overtræk: Hak chokoladen, smelt den med fløde og smør ved svag varme i en gryde under omrøring. Læg sammen således: Bund, halvdelen af mosen, knus halvdelen af makronerne over, halvdelen af cremen, bund igen og på samme vis. Bund øverst og slut af med overtrækket, som skal fordeles over, mens det er håndvarmt. Kagen kan godt trække et par timer i køleskabet, før den skal serveres. Pynt med citronmelisse og/eller blomsterblade. |
|
Opskriften er vist 11446 gange,
og udskrevet 259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne