Janes grovbrød glutenfri
Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel Kilde : Dansk Cøliaki Forening Indsendt : Red : |
|
|
Dejen røres/blandes sammen og hæver en times tid. Æltes igennem og kommes i en form. Efterhæver 30 minutter. Pensles med æg og drysses evt. med sesamfrø.
Bages ved 200° i 30 minutter. |
|
Opskriften er vist 25728 gange,
og udskrevet 498 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Dorte - 2011-12-19 17:28:35 Er der nogle der kan anbefale en opskrift på virkelig gode glutenfri brød/boller har ledt i lang tid men kan ikke finde nogle der bare er lidt bedre end okay. Det skal bare være sådan nogle der er helt perfekte og lækre. Og så skal de være grove Nogle ide`r ? k68 - 2008-11-10 10:27:17 hvor køber man lidano pre-mix |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne