Rabarber symfoni
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : |
|
|
Rabarber skylles og bunden skæres væk, skæres i små stykker og koges i sukkerlage, når lagen har taget farve og smag af rabarber sigtes den fra så der kun er en smule tilbage og rabarberne koges til en tyk kompot.
Noget af lagen køles ned og resten smages til med lidt citronsaft og en lille smule glukose og køres på ismaskine. Tærtebunde fyldes med kompot. Æggeblommer, vanille og lidt sukker piskes hvidt (ikke med elpisker) sødmælk piskes i og til sidst fløde og de finthakkede løvstikke. Hviler en time og evt, skum fjernes. Der høldes lidt på alle tærterne og de bages i ovnen på 90 grader i ca. 15 min. Tærterne drysses med rørsukker og glaseres inden servering, den afkølede lage hældes i et lille shotglas eller lign. Og sorbeten kugles op og sættes evt. på en chokoladesløjfe. Pynt med grønt og sprød tuielle. |
|
Opskriften er vist 11350 gange,
og udskrevet 128 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne