Nem selleri gryde

Nem selleri gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anette

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 selleri
1000 g.kartofler
6 æg
600-800 g.røget meddister eller skinke
 salt
 peber
 
 Pynt:
 Persille (hakket)
 
Opskrift:
Skræl og skær selleri i tern og koges møre (vandet gemmes til sovs). Det samme med kartoflerne. Æggene koges (hårde) Æggene deles og blommen gemmes til pynt. Hviden skæres i tern. Medister/skinke skæres i tern

Der laves en opbagt sovs af sellerivandet og selleri, kartofter, æg og medister tilsættes. Den kogte æggeblomme smuldres og drysses over retten sammen med persille.





karakterer:
Opskriften er vist 12141 gange,
og udskrevet 219 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-04-22 11:23:53
Det er en go ret. Jeg har brugt okeskød tern og hakked oksekød i stedet. Det smager mums.

  -   2005-01-01 01:01:01
meget let at lave og kanon hvis man bliver mange til middag.