Grovbrød med sirup og kokos Glutenfrit

Grovbrød med sirup og kokos Glutenfrit, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Blandet mel

Ukendt oprindelseslandKilde : Dansk Cøliaki Forening

Indsendt :     

Ingredienser:
3 dl.lunkent vand
15 g.gær
0.5 spsk.groft salt
1 spsk.sirup
1 dl.brune hørfrø, knuste
2 spsk.plantemargarine
2 dl.majsgryn
1.5 dl.quinuamel
0.5 dl.kokosmel
3 spsk.maizena
2 dl.glutenfri grovbrødsmix
 
Opskrift:
Gæren udrøres i vandet. Salt og sirup tilsættes, herefter tilsættes de øvrige ingredienser med undtagelse af grovbrødsmix. Dejen røres godt igennem, og hviler 3-5 minutter. Herefter tilsættes grovbrødsmix og dejen røres godt igennem igen. Bageformen smøres med plantemargarine, og dejen hældes i formen. Brødet hæver ca. 10-20 minutter afhængig af rumtemperaturen.

Bages ved 160-165° i 40-45 minutter, vendes derefter ud på en bagerist.

Tips:

Hørfrøene knuses i en blender





karakterer:
Opskriften er vist 22278 gange,
og udskrevet 384 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu