Grovbrød med sirup og kokos Glutenfrit
Hovedingrediens : Mel - Blandet mel Kilde : Dansk Cøliaki Forening Indsendt : |
|
|
Gæren udrøres i vandet. Salt og sirup tilsættes, herefter tilsættes de øvrige ingredienser med undtagelse af grovbrødsmix. Dejen røres godt igennem, og hviler 3-5 minutter.
Herefter tilsættes grovbrødsmix og dejen røres godt igennem igen. Bageformen smøres med plantemargarine, og dejen hældes i formen. Brødet hæver ca. 10-20 minutter afhængig af rumtemperaturen.
Bages ved 160-165° i 40-45 minutter, vendes derefter ud på en bagerist. Tips: Hørfrøene knuses i en blender |
|
Opskriften er vist 22278 gange,
og udskrevet 384 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne