Skinkesnitzel med rabarber-coleslaw
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Mariner kødet i ca. en time. Grill det derefter ved middel varme i ca. 15 min. Drys med grillkrydderi når de er næsten færdige.
Skyl rabarberen og skær den i tynde skiver. Bland rabarber og hvidkålstrimler. Tilsæt salt og lad det trække i ca. 10 min. Hæld evt. væde fra. Bland creme fraiche, mayonnaise og sauce mix i. Tips: Server retten med grillede nye kartofler! Kog de nye små kartofler og lad dem afkøle. Sæt kartoflerne på et grillspyd og pensel dem med grillolie allround. Grill dem på alle sider, til de er gyldenbrune. |
|
Opskriften er vist 16147 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne