Bars med rejer og dildkartofler
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Bars Kilde : Fiskeopskrift.dk Indsendt : |
|
|
Tø rejerne op i kølekabet (hvis de er frosne)
Rens og skyl barsfileterne.
Dryp fileterne med citronsaft, og drys med salt.
Rens champignonerne, og skær dem i skiver.
Brun fiskefilterne i smør, og tilsæt hvidvinen samt halvdelen af rejerne, champignon og persillen.
Lad det hele simre ca. 10 min.
Tag fisken op, læg den på et fad og hold den varm. Resten af champignon lægges på panden og drysses med salt og peber. Rør æggeblommen op med fløde og tilsæt den. Saucen må ikke ikke koge, den skal kun simre. Hæld saucen over barsfileterne, og pynt med resten af rejerne. Serveres med dildkartofler og en tomatsalat. |
|
Opskriften er vist 10927 gange,
og udskrevet 254 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Dennis - 2007-12-18 19:36:52 Måske meget rart med opskrift på dildkartoflerne?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne