Malteser semi-freddo
Indsendt : |
|
|
Del æggene, æggeblommerne i én skål, hvider i anden.
Pisk hviderne meget stive.
Pisk æggeblommerne hvide med sukker.
I en anden skål piskes fløden. Nu tilføjes mandler, Maltesers, marengs, hindbær, æg hvider og æggeblommer fløden. Vend forsigtigt sammen. Hæld det i en passende form og frys i ca. 2 timer, det vil nu være semi-frozen. |
|
Opskriften er vist 7730 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Stina - 2009-03-02 16:38:21 Jeg brugte 2 poser frosne hindbær til en dobbelt portion...altså 1 pose pr. portion. Stina - 2009-03-02 16:37:19 God og festlig dessert, har en dejlig lyserød farve og kan nemt pyntes. Jeg vil dog anbefale at udelade mandlerne, da de smager lidt for meget igennem. heidi - 2007-06-23 21:08:32 lyder som en god dessert, men hvor meget er 2 bakker hindbær? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne