Krydret skinkespyd med kartoffeltortilla

Krydret skinkespyd med kartoffeltortilla, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Grillspyd - Grillspid

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 tsk.spidskommen
0.5 tsk.fennikelfrø
0.5 tsk.paprika
1 fedknust hvidløg
1 laurbærblad
2-3 spsk.olivenolie
600 g.svinefilet eller mignon skåret i store tern
8 små træspid der har trukket lidt i koldt vand
2 spsk.olivenolie
1 hakket løg
4 store bagekartofler
2 æg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Begynd med tortillaen.
Sauter løget i lidt af olien i en pande så det bliver glasklart.

Skræl kartoflerne og skær dem i store tern, der steges lidt af gangen i sammen pande som løget.

Læg kartoflerne i lag på panden. Pisk æggene sammen og hæld over. Læg låg over panden og lad det simre ved laveste varme i 20 minutter.

Vend så pandekagen, kom mere olie på panden og lad den stege færdig på den anden side.

Serveres til spydene.

Knus krydderierne let i en morter. Bland med olie og vend kødet heri.

Sæt det på spyd, drys med salt og stil dem i en 220 grader varm ovn i 15 minutter, til der er gennemstegte.





karakterer:
Opskriften er vist 7735 gange,
og udskrevet 136 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu