Marinerede skinkespyd med ananasrelish
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Kilde : Friland Indsendt : |
|
|
Bland ingredienserne til marinaden. Dup kødet tørt og læg det i en plasticpose. Hæld marinaden ved og luk posen. Mariner kødet i køleskabet i 1-2 timer.
Bland ingredienserne til relish. Smag til med salt. Lad den stå 1 time ved stuetemperatur inden servering. Fordel kød, zucchini og peberfrugt på grillspyd. Grill spyddene ca. 10 minutter. Vend dem jævnligt og pensl dem samtidig med olie. Krydder spyddene med salt og peber. Tilbehør Salat af flere slags salatblade. Dressing af 2½ del olie og 1 del eddike, smagt til med salt og peber. Tips: Marinerede skinkespyd er en dejlig måde at sommer-grille på. Dekorativt i grønne og gule nuancer og med dejlig frisk tilbehør af ananas. |
|
Opskriften er vist 6591 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne