Focaccia 02
Hovedingrediens : Mel - Durummel Indsendt af : Jeanette4560 Indsendt : Red : |
|
|
Bland gæren med vandet, salt, olivenolie og durumhvede og rør det glat.
Forhæves ca. 30 min., til dejen beynder at boble. Tilsæt næsten alt hvedemelet og begynd at ælte dejen.
Tag dejen ud på bordet og ælt mere mel i, dejen skal være blød, og den skl æltes, til den er elastisk.
Læg dejen i en olieret skål, drej den rundt, så der kommer olie på alle sider og lad den hæve lunt til dobbelt størrelse 1-2 timer.
Ælt dejen let igennem og rul den ud til en stor plade næsten på størrelse med bagepladen. Læg dejen over på pladen med bagepapir.
Lad den hæve til dobbelt størrelse.
Drys plukket rosmarin over og tryk det ned i dejen.
Pensl dejen med olivenolie og drys med salt.
Sæt brødet i en 225 grader forvarmet ovn på midterrillen og bag det 20-25 min.
Afkøles tildækket på en rist, så brødet ikke bliver sprødt.
Tips: Brug evt. timian i stedet for rosmarin. |
|
Opskriften er vist 8107 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne