Grovbrød med majsmel Glutenfri
Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel Kilde : Dansk Cøliaki Forening Indsendt : Red : |
|
|
Dejen røres/blandes sammen og hæver en times tid. Æltes igennem og kommes i en form. Lad brødet hæve ca. 30 minutter. Pensles med æg og drysses evt. med sesamfrø. Bages ved 200° i 30 minutter.
|
|
Opskriften er vist 41354 gange,
og udskrevet 917 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (20 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-11-25 10:35:23 jeg har hørt at man ikke kan få pre-mix mere Henrik Hessner Andersen - 2007-09-27 16:48:43 Det er et mel erstatnings produkt,men man kan også bruge andre gluten fri mel tyber anonym - 2007-04-29 18:58:35 Det ville være rart med en forklaring på hvad "lidano pre-mix" er for noget, det er ikke noget jeg har haft i mit køkkenskab nogensinde.....mig bekendt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne