Laksetårn
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt : Red : |
|
|
-Lad rejerne dryppe GODT af, hvorefter de hakkes groft.
Rødløg (hakket), dild, peberrod og citronsaft blandes med cremefraiche og yoghurt (eller mayonnaise og cremefraiche ) og smages til med salt og peber.
Vend rejerne i blandingen. Stans runde cirkler ud af toastbrødet. Til hvert tårn bruges 3 cirkler med rejerblanding imellem, smør også lidt rejerblanding uden på cirklerne. Cirklerne beklædes med laksestykker. Til sidst pyntes med salat, løgskiver, rejer, dildkviste, tomat og citronbåde. |
|
Opskriften er vist 20363 gange,
og udskrevet 492 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (12 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2020-12-26 13:47:00 Vi har lavet det til en nytårs tradition som forret og det falder altid i god jord 🥰 Stella - 2011-08-30 10:52:17 Enig med Janne. Denne ret skal jeg også lave til gæster igen, Janne - 2008-04-26 12:08:51 Denne forret er fantastisk. Alle var vildt begejstrede da vi severede den. Virkelig frisk og lækker og superflot at se på. Den skal laves igen og igen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne