Laksetårn

Laksetårn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
12 skiver hvidt toastbrød
170 g.rejer
1 lille rødløg
2 spsk.finthakket dild (evt. tørret)
3 dl.cremefraiche 18% (skal drænes)
3 dl.yoghurt naturel (skal drænes)
 (cremefraiche og yoghurt naturel kan erstattes med: 1.5 dl mayonnaise og 1 dl cremefraiche 38%)
1 spsk.revet peberrod
1 tsk.citronsaft
 salt
 peber
8 skiverrøget laks
 
 Pynt:
 salat
 tomat
 citron
 rødløg
 dildkviste
 rejer
 
Opskrift:
-Lad rejerne dryppe GODT af, hvorefter de hakkes groft. Rødløg (hakket), dild, peberrod og citronsaft blandes med cremefraiche og yoghurt (eller mayonnaise og cremefraiche ) og smages til med salt og peber.
Vend rejerne i blandingen.

Stans runde cirkler ud af toastbrødet. Til hvert tårn bruges 3 cirkler med rejerblanding imellem, smør også lidt rejerblanding uden på cirklerne. Cirklerne beklædes med laksestykker. Til sidst pyntes med salat, løgskiver, rejer, dildkviste, tomat og citronbåde.





karakterer:
Opskriften er vist 20363 gange,
og udskrevet 492 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-12-26 13:47:00
Vi har lavet det til en nytårs tradition som forret og det falder altid i god jord 🥰

  -   2011-08-30 10:52:17
Enig med Janne. Denne ret skal jeg også lave til gæster igen,

  -   2008-04-26 12:08:51
Denne forret er fantastisk. Alle var vildt begejstrede da vi severede den. Virkelig frisk og lækker og superflot at se på. Den skal laves igen og igen.