Olivenolieis med rabarber og jordbær
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Is:
Kornene skrabes ud af vaniljestangen og blandes med æggeblommerne. Varm mælk, fløde og den tømte vaniljestang op til kogepunktet. Pisk æggeblommerne med sukkeret, som til en æggesnaps. Den varme mælk hældes i æggesnapsen, der legeres ved svag varme under omrøring, må ikke koge. Når den glider af træskeen med modstand, er den klar. Tilsæt olivenolien og køl af. Fryses i sorbetière. Langtidsbagte rabarber: Rens rabarberne, skær dem i ca. 3 cm lange skrå stykker. Læg dem i et ildfast fad og drys med en blanding af sukker, korn fra en vaniljestang, vaniljestangen og tilsæt lidt vand. Dæk fadet med alufolie og bag dem ca. 1 time ved 125 grader, til de er møre og har en god lage. Rengør jordbær, skær dem i aflange både og mariner dem sammen med rabarberne. Serveres med flødeskum eller en god vaniljeis. |
|
Opskriften er vist 8404 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne