Tomatsuppe med basilikum flødeskum
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Oprindelsesland : Italien Indsendt af : Stampe Indsendt : Red : |
|
|
Løg hvidløg ingefær på svag varme i olie, 10 min (må ikke tage farve)
På med vand/hvidvin tomat chili timian sukker, simre 20 min
Fjern timianstilke (hvis der er brugt frisk)
I med stavblender til suppen er jævn
1/4 Piske salt peber, simre 5 min
Smages til og jævnes evt.
Tips: Basilikum flødeskum: En bakke hakkede basilikumblade vendes i flødeskum. Italiensk brød med citronsmør er perfekt til. Citronsmør: Skal af en øko citron, hakkes fint og blandes i en god klat blødt smør, smages til med lidt citronsaft og salt. |
|
Opskriften er vist 18159 gange,
og udskrevet 332 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (12 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-01-27 23:20:13 jeg synes der mangler lidt fyld i suppen. hvad med at lave brødcroutoner? AnnetteG - 2008-06-14 00:11:43 15-20 fed hvidløg??!! Dem og chilien må da gøre suppen helt vild stærk?? Og jeg kan ellers godt li' thai-mad og lignende. ;) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne