Fiele igor
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Oprindelsesland : Schweiz Indsendt af : lone Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær mørbraderne i ca. 3 cm. tykke skiver.
kryd bøfferne med salt og peber smør dem med et tyndt lag sennep. kom 1 stk bacon om hver bøf.
Pil og hak. løgene. læg løgene i et smurt fad. Læg mørbradbøfferne side om side oven på løgene og fordel smørklatter øverst. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader C. 20 min. lav imens sovsen. Smelt roquefort og gorgonzola sammen med fløde. Tilsæt peberkorn og finthak. Persille. kom sovsen over mørbrad når den har været i ovnen i 20 min. og giv den 20 min mere. |
|
Opskriften er vist 30450 gange,
og udskrevet 438 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (37 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2022-01-16 06:52:54 Fantastisk god ret, hvilken smag - normalt er jeg ikke til de oste der bruges i retten. Her er ostene perfekte. Nem at lave. ADH - 2012-08-12 20:39:36 Har prøvet denne opskrift rigtigt mange gange med stor succes - har også prøvet at tilføje en bk. champignon i skiver, det var super, man skal bare huske at hælde noget væde fra inden gorgonzolasovsen hældes over. Jeg plejer at servere retten med frisk pasta og en tomatsalat. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne