Bars kogt med grønsager
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Bars Kilde : Fiskeopskrift.dk Indsendt : Red : |
|
|
Gør fisken istand. Dryp den med citron.
Grønsagerne tilberedes og skæres i mundrette stykker.
Løget skæres i ringe.
Kog alle grønsager i en stor gryde med laurbærblade, vand, peberkorn, salt og eddike i ca. 20 min.
Læg fisken i suppen, skru ned så det kun simrer.
Lad fisken simre ca. 30 min. Tag den op, og hold den varm.
Bag en sauce af smør, mel og 2½ dl. supe. Kog den igennem. Pisk æggeblommer med creme fraiche. Rør det i sovsen - nu må saucen ikke koge mere. Tilsæt hakket dild og persille. Smag nu saucen til med peberrod, sukker, peber, salt og citronsaft. Anret fisken hel på et fad, og server saucen ved. Smelt smørret, og hæld det over fisken. Retten serveres med persillekartofler. |
|
Opskriften er vist 8678 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne