Bagte champignoner med skinke
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt af : Nanna Indsendt : |
|
|
Skyl og tør champignonerne. Skær stilkene af champignonerne og hak dem fint. Hvis du bruger flødeost natural skal du hakke basilikum efter behov og blande det i smøreosten. Bland stilkene med smøreosten, udelad evt. noget hvis der er for meget i forhold til osten.
Fyld så champignonerne med smøreost, gerne over kanten hvis der er rigeligt.
Rul en skive skinke omkring hver champignon.
Bages i ca. 20 min. ved 200 grader (varmluft) Skinken skal være sprød.
Tips: Hvidløget i smøreosten giver en god smag. Hvis man har noget skinke til overs kan man skære det i mindre stykker og fylde i smøreosten. Champignonerne kan også være mindre, så kan man evt. bruge mindre stykker skinke omkring dem. |
|
Opskriften er vist 10889 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Ghita - 2010-11-24 12:00:35 Meget lækker forret. Kan godt tage et ekstra fed hvidløg i flødeosten. Nem og hurtig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne