Græsk Æggekage

Græsk Æggekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Æggekage

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æg
2 tsk.maizena
0.5 dl.mælk
 salt
 peber
1 fedhvidløg presset
125 g.fetaost
1 grøn peberfrugt i store tern
8 cherrytomater i halve
3 kolde kogte kartofler i tern
 hakket basilikum
1 spsk.hakket persille
 lidt rapsolie til stegning
 
Opskrift:
Gør alle grønsagerne klar. Lad fetaosten dryppe godt af og skær den i tern.

Pisk æg, maizena og mælk sammen, krydr med salt, friskkværnet peber og presset hvidløg.

Vend grønsager og feta i sammen med basilikum og persille. Kom blandingen på en pande med lidt olie, løft op i den, så massen stivner uden at den brænder på.

Vær sikker på at panden kan tåle at komm i ovnen og sæt den ind ved 220 grader eller under grill i et par minutter, så den stivner helt. Pas på at den ikke får for meget.

Server med rugbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 18047 gange,
og udskrevet 239 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
den er rigtig fed alle skulle prøve den og hold kæft vor smagte den godt