Græsk Æggekage
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Gør alle grønsagerne klar. Lad fetaosten dryppe godt af og skær den i tern.
Pisk æg, maizena og mælk sammen, krydr med salt, friskkværnet peber og presset hvidløg. Vend grønsager og feta i sammen med basilikum og persille. Kom blandingen på en pande med lidt olie, løft op i den, så massen stivner uden at den brænder på. Vær sikker på at panden kan tåle at komm i ovnen og sæt den ind ved 220 grader eller under grill i et par minutter, så den stivner helt. Pas på at den ikke får for meget. Server med rugbrød. |
|
Opskriften er vist 18082 gange,
og udskrevet 242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2005-01-01 01:01:01 den er rigtig fed alle skulle prøve den og hold kæft vor smagte den godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne