Grovbrød Glutenfrit
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Kilde : Dansk Cøliaki Forening Indsendt : |
|
|
Vand eller letmælk lunes og hældes i en skål.
Gæren tilsættes og opløses.
Olie, fintrevet gulerødder, salt, sukker og mel tilsættes.
Dejen røres med håndmixer eller røremaskine i ca. 3 min.
Dejen hældes i en aflang brødform (1 1/2 l) og hæver i 30 min.
Brødet bages herefter i ca. 40 min. ved 200°C på nederste ovnrille.
|
|
Opskriften er vist 38520 gange,
og udskrevet 1173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Pernille - 2011-04-17 19:01:54 Endelig lykkedes det os at bage et glutenfrit brød der minder om alm. groft franskbrød. Vi brugte soja-yoghurt som surmælksprodukt og den grønne karton "grov mjölmix" fra Finax. Super glutenfri opskrift! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne