Gorgonzola sovs
Hovedingrediens : Oste - Gorgonzola Indsendt af : Haffelafen Indsendt : Red : |
|
|
Smelt osten i piskefløden (Må IKKE koge), tilsæt den finthakkede persille og server sovsen.
Tips: Persillen kan godt undværes |
|
Opskriften er vist 63734 gange,
og udskrevet 1051 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (65 stemmer) |
|
Kommentarer Tommy - 2018-08-27 22:11:57 Virkelig lækker sauce, som kan bruges til langt det meste, endda også som luksus dyppelse til pommes frites :-D Har man kun gorgonzola ost, kan man sagtens nøjes med den, og udskifte Roquefort med den. Dog får saucen en "bredere" smag med Roquefort. Bestemt anbefalelsesværdig, specielt fordi den er så nem at lave. anonym - 2008-08-14 16:20:09 smager utrolig dejlig til kalvekød Dan kokken - 2005-01-01 01:01:01 En glimrende sovs til alle pastaretter.. Og helt suveræn med frisk pasta og lakse filet.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne