Poulet al estragon

Poulet al estragon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Vibeke

Indsendt :     

Ingredienser:
1 kylling på ca. 1500 g
 smør
 salt
 peber
1 spsk.hedevin
1 lille blad laurbær
4 skalotteløg
1 gulerod
4 spsk.creme fraiche
2 fedhvidløg
1 dl.hvidvin
1 æggeblomme
4 spsk.frisk estragon hakket
4 spsk.hakkede urter (feks persille)
 
Opskrift:
Først skal kyllingen skæres i passende stykker, som brunes i smør. De skal småstege i 20 min. Drys salt og peber på. Hæld hedevinen over og tilsæt laurbærblad, skalotteløg og den hele gulerod. Så skal det småstege yderligere 1 time ved meget svag varme. Tag kyllingestykkerne op og hold dem varme. Tag laurbærbladet og gulerod op. Tilsæt præsset hvidløg og pisk creme fraiche i. Til sidst tilsættes hvidvinen, æggeblommen og de hakkede urter under piskning (og nu må det ikke koge





karakterer:
Opskriften er vist 4222 gange,
og udskrevet 93 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu