Poulet al estragon
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt af : Vibeke Indsendt : |
|
|
Først skal kyllingen skæres i passende stykker, som brunes i smør. De skal småstege i 20 min. Drys salt og peber på. Hæld hedevinen over og tilsæt laurbærblad, skalotteløg og den hele gulerod. Så skal det småstege yderligere 1 time ved meget svag varme. Tag kyllingestykkerne op og hold dem varme. Tag laurbærbladet og gulerod op. Tilsæt præsset hvidløg og pisk creme fraiche i. Til sidst tilsættes hvidvinen, æggeblommen og de hakkede urter under piskning (og nu må det ikke koge
|
|
Opskriften er vist 4222 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne