Kransekagetop 18 ringe
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kransekagemasse Indsendt af : RR22/bageren Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
kransekage xx eller bittermasse kan købes hos bageren.
kansekage eller bittermasse blandes sammen med sukker til der ikke er flere klumper i derefter tilsættes hviderne lidt efter lidt til det hænger sammen og kan formes uden det flækker det er ikke sikkert at alle hviderne skal i. massen stilles på køl ca 3 timer. Glasur: Glasuren røres af flormelis og æggehvide. den skal være godt tyk så skeen næsten sidder fast. kransekage bagetid ved 200 grader C. alm. ovn. 1-12 bages sammen 13-18 bages sammen indtil de er gylden brune 7 - 10 minutter. konfektens bagetid ved 230 grader C. alm. ovn til de er gylden brune ca 7-10 minutter. Tips: top 5 g rulles til en kugle fra 1 - 18 rulles til stænger 1. 10 g. 2. 10 g. 3. 15 g. 4. 20 g. 5. 25 g. 6. 30 g. 7. 35 g. 8. 40 g. 9. 45 g. 10. 50 g. 11. 55 g. 12. 65 g. 13. 75 g. 14. 85 g. 15. 90 g. 16. 95 g. 17. 105 g. 18. 115 g. kan os bruges til horn men så skal 1- 16 rulles som cigar 17 & 18 skal være lige i enderne hvorefter de er samlet skal trykkes skæve. kransene afkøles hvorefter glasuren kommes på lad det stå ca en halv time før det samles. sættes sammen 3 og 3 hvorefter det hele samles. for at få det til at hænge sammen skal der smøres smeltet chokolade rundt på toppen af kransene. Bagemarcipan har samme bageegenskaber som det produkt, som på det professionelle marked, hedder Kranse XX. |
|
Opskriften er vist 79100 gange,
og udskrevet 1610 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (38 stemmer) |
|
Kommentarer Poul - 2011-09-13 18:16:09 skal formene smøres. mig..... - 2011-05-15 14:41:00 ? Underlig opskrift kurt nielsen - 2011-02-24 14:24:08 hvad skal ovn tempreturen være og hvor lang tid skal den bage anonym - 2011-02-05 18:42:43 Den kan ofte være en fordel at sætte en ekstra tom bageplade under den med kransekagen, så undgår man at den bliver brændt i bunden. Per - 2009-12-27 19:41:31 Hvert stykke skal rulles ca. 2.5 cm. længere end det foregående. Per - 2009-12-27 19:29:47 Vi brugte almindelig ren rå marcipan, der skal bruges mindre sukker og æggehvide. 350 g. sukker og ca. 1.5 æggehvider. Der er forøvrigt 50 g. og 1.5 æggehvide i et bæger. Carina - 2008-04-22 07:56:48 super lækker opskrift. kan klart anbefales... Kidmose - 2008-04-19 08:19:02 Kranse xx kan også købes hos superbest til 98.95kr for et kilo. Britta R. G. - 2007-01-06 19:26:26 Hej RR22. Kan man også bruge alm. macipan ?. Skal man samle massen med hænderne eller i en røremaskine. Opskriften lyder ellers spændende :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne