Franskbrød Glutenfri

Franskbrød Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Brød 1 Brød
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel

Ukendt oprindelseslandKilde : Dansk Cøliaki Forening

Indsendt :      Red :
Franskbrød Glutenfri, billede 4 Franskbrød Glutenfri, billede 1 Franskbrød Glutenfri, billede 2 Franskbrød Glutenfri, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
50 gram Gær, frisk
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
400 gram Finax melmix rød, glutenfri 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
   
Opskrift:
Ælt gær, lunkent vand (max 37 grader C.) salt og Finax til en blød dej.

Kom den i en brødform eller sandkageform knap 2 l. hæver 15 minutter.

Pensl med vand, og drys sesamfrø eller birkes over.

Bages ca. 15 minutter ved 220 grader C. alm. ovn.






karakterer:
Opskriften er vist 52830 gange,
og udskrevet 788 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6032 (1436 kcal)
KJ pr. Brød 6032 (1436 kcal)
Vægt ialt 754 gram
Vægt pr. Brød 754 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 800 KJ (190 kcal)
Protein 2.1 gram
Fedt 0.1 gram
Kulhydrat 45.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu