Franskbrød Glutenfri
Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel Kilde : Dansk Cøliaki Forening Indsendt : Red : |
|
|
Ælt dejen og kom den i en brødform. Pensl med vand, og drys sesamfrø eller birkes over. Hæver 15 minutter. Bages ca. 15 minutter ved 220°.
|
|
Opskriften er vist 52398 gange,
og udskrevet 785 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Henrik JK - 2015-05-30 20:42:16 Hvilken type mel? birgit - 2012-01-05 11:20:32 Lidano Pre-mix er et glutenfrit og laktosefrit produkt baseret på hvedestivelse. Det er desværre udgået af produktion, men kan stadig fås i nogle FDB/COOP/Brugsen butikker. Finax har produkter baseret på hvedestivelse, som kan købes i Superbrugsen etc. Mel uden hvede, kan være glutenfrit mel baseret på naturlige glutenfrie produkter - det kan fx. være Dr. Schäer, der kan købes i mange helsekostforretninger. irene med PCO allergi - 2010-06-29 21:51:21 Hvad er premix ?? og hvor købes det ? og er det hvedefrit ? jette - 2005-01-01 01:01:01 nem at bage |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne