Kartoffeltimbale
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Anders Indsendt : |
|
|
Smør koges op med ingefær der er knust i en hvidløgspresser.
En rund form på 5-8 cm smøres med olie og heri lægges skiftevis karoffelskiver og laks i lag. Mellem lagene smøres med smør og krydres med salt og peber. Øverst lægges en kartoffelskive. Bages ved 170 grader i ca. 35 minutter. Inden serveringen presses den forsigtigt ud af formen og pyntes med lidt grønt på toppen. Serveres med råmarineret grønkål og tranebærkompot.
|
|
Opskriften er vist 30505 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne