Laks ala Chinzia
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Oprindelsesland : Italien Indsendt af : Vibeke Indsendt : |
|
|
Smør et stykke bagepapir med olie og læg 1 stk fersk laksstykke + tynde strimler af gulerødder og squash (der må godt være meget af disse) der dryppes med rigeligt citrionsaft og det krydres med salt og peber. Et par spiseskeer creme fraiche lægges over og der drysses med timian og lidt herbes de provence.
Derefter laver man en pakke som lukkes med snor. Sådan gøres med alle laksestykkerne. Alle pakkerne sættes i ovnen ved 200-225 gr. i 30-45 min. Serveres med godt brød |
|
Opskriften er vist 11056 gange,
og udskrevet 234 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer vibeke - 2005-01-01 01:01:01 Den kan forberedes i forvejen og pakkerne stilles i køleskabet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne