Laks ala Chinzia

Laks ala Chinzia, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Vibeke

Indsendt :     

Ingredienser:
4 ferske lakse stykker
1 ps.gulerødder
1-2 Squash
 olie
 Citronsaft
 Timian
 Herbes de provence
 Creme fraiche
 salt
 Flute (evt hvidløgs flute)
 
Opskrift:
Smør et stykke bagepapir med olie og læg 1 stk fersk laksstykke + tynde strimler af gulerødder og squash (der må godt være meget af disse) der dryppes med rigeligt citrionsaft og det krydres med salt og peber. Et par spiseskeer creme fraiche lægges over og der drysses med timian og lidt herbes de provence.

Derefter laver man en pakke som lukkes med snor. Sådan gøres med alle laksestykkerne.

Alle pakkerne sættes i ovnen ved 200-225 gr. i 30-45 min. Serveres med godt brød





karakterer:
Opskriften er vist 11055 gange,
og udskrevet 234 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Den kan forberedes i forvejen og pakkerne stilles i køleskabet