Porretærte uden æg - virkelig lækker og let
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt af : Julie85 Indsendt : Red : |
|
|
Mørdej:
Mørdejen kan med fordel tilberedes på foodprocessor. Smørret smuldres ind i melet, til det ligner revet ost. Salt tilsættes, og dejen samles hurtigt med vand. Undgå at ælte for meget, da det kan resulterer i en sej dej. Dejen trykkes ud i formen (stor tæteform) og fordeles så jævnt som muligt - eller hviler i en 1/2 time, så den kan rulles ud. Tærtebunden stikkes med en gaffel og forbages ved 225 grader i ca. 10 min. Uden fyld. Fyld: Rens og skær porerne i tynde ringe og svits dem i smør/olie. Bland A38, hirseflager, salt, peber, ost og krydderier sammen. Bland derefter porrer og A38 blandingen sammen og fordel den på tærteformen. Der kan evt. drysses med lidt ekstra ost oven på. Tærten bages færdig ved 200 grader i ca. 20 minutter. |
|
Opskriften er vist 35716 gange,
og udskrevet 461 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Mig! - 2008-02-11 11:41:48 En virkelig... spændende opskrift! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne