Mørbrad i ostesovs
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt af : Solle Indsendt : Red : |
|
|
Svits porrer og champignon, uden at det tager farve, og kom det i et ovnfast fad.
Skær mørbrad i bøffer, brun dem på begge sider og krydr med salt og peber. Smør bøfferne med sennep og sno bacon omkring hver bøf. Læg dem på grøntsagerne, hæld Mornaysovs over bøfferne. Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i ca. 30 min. Servér ris, pasta, salat eller flutes til.
|
|
Opskriften er vist 21816 gange,
og udskrevet 391 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-04-15 17:43:07 Henning -2016-18-03 , har serveret på vores kryddersnapsehold, med stor succes, alle ville have opskriften, jeg har lavet succesen flere gange og har "tabt en rest gorgonzola" i retten det gør ingen skade. Lise - 2013-08-19 15:02:16 En rigtig dejlig og anderledes måde at få mørbrad på. Jeg har lavet den til flere hold gæster i sommer med nye kartofler og en let salat til. De seneste gæster bad endda om opskriften, og det er da et godt tegn. Og så er det altså ikke nødvendigt at sno baconen om mørbradstykkerne. Læg blot en firkant bacon oven på hvert stykke. Solle - 2005-01-01 01:01:01 Mornaysovsen kan erstattes af 150 g. gorgonzola som smeltes i 4 dl. fløde, som hældes over bøfferne |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne