Kartoffelsuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 152986 gange,
og udskrevet 4432 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (88 stemmer) |
|
Kommentarer Helle - 2015-09-22 17:40:39 Lidt smagløs, selvom jeg tilsatte en timian kvist og 2 syltede chili Mettepiigen - 2012-09-18 17:19:54 Jeg tilsatte fløde i stedet for mornaysauce, og blendede suppen meget let, så der stadig var bid i. Rigtig lækker og cremet suppe. Skal helt sikkert prøves igen. Jeanett - 2012-01-20 14:31:23 Fantastisk opskrift. Har brugt den nogle år nu. Jeg laver altid 5 portioner på engang, så er der en masse til fryseren. Det kan sagtens fryses. Jeg bruger 2-3 mornaysauce til sådan en omgang, så altså også kun det det halve af opskriften. Yderligere kan jeg godt finde på at tilføje et par terninger boul. afhængig af årstiden og smagskraften i grøntsagerne. Super nem at tage op af fryseren på en dag hvor det bare skal kræve et minimum. Tanja - 2011-12-02 22:40:21 Fin ret - tilsatte dog lidt salt!!! Og en anden gang vil jeg nok bruge en smule mindre mornaysauce. Som andre også har skrevet er smagen ret dominerende. DTJ - 2011-11-08 18:07:32 Super lækker men brug mindre mornaysauce, da smagen ellers bliver meget dominerende. 1-2 del. er nok! Amine - 2011-09-14 16:53:14 Det er en tyk suppe, men den smager rigtig godt! :) Thomas - 2010-11-17 23:15:37 Jeg har smagt kartoffelsuppe før, og synes det er helt fantastisk. Jeg har dog ikke smagt denne variant, men synes den lyder meget tiltalende, og skal helt sikkert prøve at lave den. malika i: - 2010-11-11 09:41:52 hvor mange personers ret er det :-) anonym - 2010-09-26 13:39:20 kan den fryses? Christina - 2010-03-01 19:08:14 Super god suppe. Vi lavede dobbelt portion og puttede kun mornaysauce i svarende til en portion, Mmmmmm.... Pia - 2010-02-11 17:05:50 jeg sys ikke suppen smager ret godt, den blev alt for ostet med det morney sauce i, det smager jo ikke som en kartoffel suppe så. blev vildt skuffet fordi i andre snakker så godt om den. Daniel Nørregaard - 2010-01-28 18:51:01 Ristet svampe drysset ovenpå bagefter, passer rigtig godt til den fyldige smag. Men ellers rigtig god suppe :) Sara - 2010-01-13 17:23:10 Vi havde en ret ovre på skolen lignene. Hilsen Sara på 12 anonym - 2010-01-03 18:54:33 Helt fantastisk suppe - børnene elsker den elsker supper - 2009-12-02 08:42:56 skal der ikke også salt, pber og olie i suppen ? Mia - 2009-07-27 15:52:31 Prøv med lidt chili - det er fremragende :) anonym - 2009-03-27 08:53:40 Helt enig. Gulerødderne skal puttes i til sidst. Det giver mest fylde". Jeg synes den var lækker og cremet Men næste gang bliver den lavet med fløde. Morney saucen var lidt for "ostet"! sophie - 2009-01-27 19:34:50 Prøv med ristet parmaskinke til og en klat creme fraiche. Har lige lavet den uden morney - og den smager også supér!:) pernille - 2009-01-05 12:45:27 Jeg laver altid dobbelt potion, og fryser så resten ned så de lige er til at tage ud af fryseren.. og det bliver ikke dårligt af den grund syntes jeg... Rikke - 2008-12-27 19:13:17 Lækker supper - der smager godt og mætter fantastisk - jeg puttede dog kun 1/4 L. 5% Mornaysovs i og syntes den smagte af rigeligt :o) Er der nogen der ved hvormange dage kan retten holde sig i køleskab og om den kan fryses - eller bliver den så for "grynet"? anonym - 2008-12-12 19:55:44 personligt villel jeg aldrig selv bruge mornaysaucen. i stedet bruger jeg madlavnings fløde for at runde smagen af og give suppen en fløjelsblød konsistens. jeg blender gerne det hele og sigter det så suppen er lige så fin. det er en dejlig suppe og folk var vilde med den til restaurant åbningen Trine - 2008-09-20 17:35:58 nums! den smager bare helt fantastisk.. jeanettthybo - 2008-08-17 12:06:40 super god... selv efter en uge sagde kæresten at den suppe bare var fantastisk.... helt sikkert at anbefale. Simon - 2008-02-18 11:40:52 Uhm, hvor er det lækkert. Kan helt klart anbefales... Simon - 2008-02-14 18:28:51 Man kan også putte græsk yougurt i, som erstatning for mornaysaucen. Det giver en cremet konsistens og er fedtfattigt. Det smager fantastisk! Per - 2008-01-16 12:25:19 Husk at smag til med salt og peber. Mornaysauce findes i en 5% udgave som må siges at være rimelig fedtfattig. Maria - 2007-11-07 15:21:33 Man behøver ikke komme maronaysause i, kom i stedet lidt fedtfattigt cremefreise eller smøreost på ved servering. Man kan endvidere tilsætte celleri, det smager dejligt BOS - 2007-09-26 14:26:23 Den suppe skal I altså prøve - den er let at lave og alle er vilde med den. Morney sovs kan jo også fåes med 5% fedt, så er det jo endda en sund suppe. pernille - 2005-01-01 01:01:01 rigtig god ret. mads - 2005-01-01 01:01:01 gulerødder skal ikke blendes, men skæres i tern og kommes i bag efter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne