Frugtdessertkage
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt af : Stine Indsendt : Red : |
|
|
Mascarponenreme:
Lad yoghurten dryppe af i et klæde natten over. Bland fløde sukker og vanilien sammen og pisk luftig og halv fast. Bland den afdryppet yoghurt og mascarpone rørs god sammen. Fødemassen vendes forsigtig i mascarponemassen. Den stilles på køl indtil servering. Chokoladebund: Gør et stort tærtefad klar (ca 28 – 30 cm) ved at beklæde den med bagepapir. Chokoladen smeltes i vandbad, mens smøren smeltes langsom i en gryde. Bland smør og chokoladen sammen og hold det lunt over vandbad. Rør så flormelis kakao (og appelsinskal) i chokolademassen. Knus kiksene og vend dem i til sidst. Hæld så massen i tærtefadet og stil det i køleskabet i min. 3-4 timer. Inden servering vendes chokoladebunden ud på et fad og mascarponecrenem kommes oven på. Til sidst kommes frugter på efter eget ønske. Tips: Husk bagepapir til bunden for ellers kan det godt være svært at få den ud uden den går i stykker. |
|
Opskriften er vist 16487 gange,
og udskrevet 239 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Kathrine - 2019-01-15 10:53:04 Kan man godt putte nødder i bunden uden dem bliver for porøs? :) Glæder mig rigtig meget til at lave den her! Krebsen - 2010-08-04 22:24:18 yammy den lyder god. Den skal bestemt afprøves |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne