Smørkage 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Eml Indsendt : Red : |
|
|
Dejen æltes og sættes til hævning i ca. 15 minutter.
Imens laves cremen: Cremepulveret, sukker og ægget røres sammen med en lille smule af mælken. Resten af mælken bringes i kog og tilsættes så den sammenpiskede masse, hvorefter det hele bringes i kog igen, hældes op i et fad, og drysses med lidt sukker ( for at forhindre skindannelse) Den ene del af dejen rulles ud og lægges i bunden af en bradepande. Halvdelen af remoncen stryges på, og cremen lægges ovenpå og drysses med rosinerne. Den anden halvdel rulles ligeledes ud, og resten af remoncen stryges på. Rulles sammen som en roulade, der deles i ca. 15 stk. De lægges som snegle på dejen i bradepanden. Efterhæves 15 minutter. Den hævede dej stryges nu forsigtigt med æg. Bages ved ca. 200 grader i ca. 20-30 minutter. Pyntes med hvid glasur. |
|
Opskriften er vist 7178 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer jeanette - 2008-07-31 14:32:12 ligner næsten en kage fra bageren, hvis man bager den i springform. denne portion passer lige til 3 springforme med en diameter på ca 20 cm. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne