Kødsovs med smelteost

Kødsovs med smelteost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Gitte_71

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.Hakket Oksekød
1 løg
1 ds.hakkede tomater m/basilikum og oregano
2.5 dl.cremefine til madlavning eller madlavningsfløde
1 pk.smelteost. (dem til toast)
1 pk.cocktailpølser
 salt
 peber
 
 pastaskruer tilpasset til 4
 
Opskrift:
Svits løg og tilsæt derefter kødet. Det brunes og de hakkede tomater tilsættes. Hæld fløden i sammen med pølserne som skæres ud først Tilsidst lægges osten ud ovenpå sovsen og vent med at røre rundt indtil den er smeltet. Til allersidst smages til med salt og peber Kog Pastaskruerne i vand med Olie og salt





karakterer:
Opskriften er vist 9950 gange,
og udskrevet 190 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-11-14 10:54:09
super ret børn elsker det