Cocktailfromage
Indsendt : Red : |
|
|
Æggeblommer og sukker piskes hvidt.
Husdblasen blødes op i koldt vand, vrides og smeltes i sherryen over vandbad. Fløden piskes let og vendes i æggesnapsen. heri vendes husblasen og til slut stiftpiskede æggehvider og cocktailbær. Pyntes med flødeskum og cocktailbær, citronmelisse eller orangestænger eller chokoladekringler. |
|
Opskriften er vist 12034 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2020-11-08 16:15:12 Rigtig lækker dessert smager vidunderligt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne