Kanelsneglekage

Kanelsneglekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : Krydderurter - Kanel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Julie85

Indsendt :      Red :
Kanelsneglekage, billede 4 Kanelsneglekage, billede 1 Kanelsneglekage, billede 2 Kanelsneglekage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
140 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Gær, frisk
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 knsp. Kardemomme, stødt
   
  Fyld:
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
180 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
30 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
50 gram Sirup, mørk 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
2.5 spsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
Opskrift:
Smørret smeltes, rør mælken i det smeltede smør (må nu max være 37 grader C). Gæren smuldres i og røres ud. Æg tilsættes og røres ud i. Mel sigtes i dejen og dejen æltes til den er blank og smidig.

Dejen rulles ud til ca. 30x30 cm.

Fyldet:
Blødt smør og de øvrige ingredienser røres sammen og smøres ud på.

Dejen trilles sammen og skæres i 2 cm. centimeter tykke skiver. Skiverne lægges i ved siden af hinanden i 2 springforme ca. 23 cm. i diameter, hæver i ca. 15 min.

Bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 23 min.





karakterer:
Opskriften er vist 68306 gange,
og udskrevet 1098 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (62 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 23519 (5599 kcal)
KJ pr. Pers. 1959 (466 kcal)
Vægt ialt 1549 gram
Vægt pr. Pers. 129 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1517 KJ (361 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 19.6 gram
Kulhydrat 42.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu