Kanelsneglekage
Hovedingrediens : Krydderurter - Kanel Indsendt af : Julie85 Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smørret smeltes, rør mælken i det smeltede smør (må nu max være 37 grader C).
Gæren smuldres i og røres ud.
Æg tilsættes og røres ud i.
Mel sigtes i dejen og dejen æltes til den er blank og smidig.
Dejen rulles ud til ca. 30x30 cm. Fyldet: Blødt smør og de øvrige ingredienser røres sammen og smøres ud på. Dejen trilles sammen og skæres i 2 cm. centimeter tykke skiver. Skiverne lægges i ved siden af hinanden i 2 springforme ca. 23 cm. i diameter, hæver i ca. 15 min. Bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 23 min. |
|
Opskriften er vist 68306 gange,
og udskrevet 1098 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (62 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne