Flødekartofler med mornaysauce og ost

Flødekartofler med mornaysauce og ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : volle

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.kartofler
1 hakket løg
 Mornaysauce
 salt
 peber
 revet ost
 
Opskrift:
skræl og skær kartoflerne i skiver. pil og hak løgene. hæld det hele i et ildfastfad, hæld salt og peber over og hæld mornaysauce i. drys med revet ost

175 gr. i ca 1 time.





karakterer:
Opskriften er vist 24079 gange,
og udskrevet 497 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (42 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
nem og lækker ret, reven muskatnød kan sagtens erstatte den revne ost