Flødekartofler med mornaysauce og ost
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : volle Indsendt : Red : |
|
|
skræl og skær kartoflerne i skiver. pil og hak løgene. hæld det hele i et ildfastfad, hæld salt og peber over og hæld mornaysauce i. drys med revet ost
175 gr. i ca 1 time. |
|
Opskriften er vist 24079 gange,
og udskrevet 497 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (42 stemmer) |
|
Kommentarer mille - 2005-01-01 01:01:01 nem og lækker ret, reven muskatnød kan sagtens erstatte den revne ost |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne