Hel, braiseret slethvar med citron og hvidløg
Hovedingrediens : FladFisk - Slettehvar Indsendt : Red : |
|
|
Slethvar:
Læg slethvaren i et ildfast fad. Kalvefonden koges op og hældes over fisken (skal dække det meste af slethvaren). Tilsæt revet citronskal, saft af en halv citron samt 2 dl olivenolie. Slethvaren stilles i ovnen i 20-25 min. afhængig af størrelse ved 150 grader. Lad gerne fisken trække i yderligere 10 min. Pil 4 hvidløg og bag dem i staniol med lidt salt og olivenolie. Bages sammen med slethvaren. Saucen, som er ved fisken, koges ind, og monteres med de bagte hvidløg, som presses og lidt smør. Syltede kryddertomater: Tomateren skæres med en spids kniv rundt om maven. Dyppes kort i kogende vand ca. 5 sek, og kommes i koldt vand. 1 dl olie, eddike og krydderier koges op. Bunden af tomaterne befries for skind og den øverste del krænges op over stilken. Den varme lage hældes over og de trækker ca. 20 min. før servering. Gem evt. lagen til en god salatdressing. Server retten med ovnbagte kartofler. |
|
Opskriften er vist 21834 gange,
og udskrevet 408 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne