Karbonader med rabarber-agurksalat og stegte kartofler
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Skræl ingefæren og skær den i tynde skiver.
Kog eddike, vand, sukker og ingefær op i en gryde.
Skær rabarberne i tykke skiver på skrå og kom dem i eddikelagen. Kog hurtigt op og hæld straks rabarber og lage op i en skål og lad det køle af i 10 min.
Skær agurken i skiver, bland dem med rabarberne og lad dem trække i 10 min. Form kødet til 4 karbonader. Steg karbonaderne i olien ved middelhøj varme ca. 8 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Pisk mælken sammen med melet i en gryde og kog op under omrøring. Kog ved svag varme i 5 min. Tilsæt persille og smag til med sukker, salt og peber. Server med karbonaderne med kogte kartofler, persillesauce og rabarber-agurkesalat. |
|
Opskriften er vist 18356 gange,
og udskrevet 376 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer 2008-06-28 16:46 - 2008-06-28 16:47:42 Det tror jeg også - den er også gal med kogetiden for rabarberne og hvad menes der med en "knivspids salat", der er anført i ingedienslisten og ikke nævnt i opskriften. Var det ikke en ide om redaktionen fjernede egentlige fejl fra opskriftspuljen? Der er jo opskrifter nok uden fejltagelserne. anonym - 2008-05-15 11:20:48 er der ikke blandet to opskrifter sammen jeg kan ikke finde ud af det med mælkesaucen det står ingen steder |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne