Laksefrikadeller 02
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : SabiP Indsendt : Red : |
|
|
- skær laks og torsk i mindre stykker
- blend de to slags fisk, med æg, mel og ½ dl vand, til en grov fars
-varm olien på en slip-let pende
-steg frikadellerne til de er sprøde
-rør syrnet fløde med karry og vend med pickles. ´smag til med salt og peber
Tips: man kan, i stedet for laks, anvende ørred og i stedet for torsk, sejfisk. |
|
Opskriften er vist 18408 gange,
og udskrevet 426 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Emma - 2008-02-03 16:56:07 (Spøgsmål) Kan man, nøjes med KUN laks (også lidt mere af det) ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne