Stines kartoffel og fars gratin
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt af : Louise Indsendt : Red : |
|
|
Skrub kartoflerne grundigt og kog dem møre. Slå vandet fra og lad dem køle af.
Svits det hakkede kød i smør, til det tager farve og smuldrer. Tilsæt presset hvidløg og flåede tomater og smag til med timian, salt og peber. Lad blandingen simre i 5 min. Pil kartoflerne og skær dem i skiver. Læg skiverne i bunden af en surt form. Fordel kødblandingen ovenpå. Rør cremefraiche og 2 dl. af osten sammen og fordel det over kødet. Drys med resten af osten. Gratiner retten i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min. eller til den er gyldenbrun. |
|
Opskriften er vist 9195 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne