Ingefær/chilimarineret skinkespyd med rød peber
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt : |
|
|
Skær kødet i terninger på lidt over halvanden x halvanden centimeter.
Rens de røde peberfrugter og skær dem i firkanter på ca. halvanden x halvanden centimeter.
Sæt skiftevis kød og peberfrugt på de 40 spyd.
Det giver 100 g kød og en tredjedel peberfrugt per spyd.
Pisk olie med citronsaft, ingefær, hakket chili, salt og peber.
Læg spyddene i lag i en aluform og hæld marinaden over.
Stil dem på køl i en time eller to.
Vend rundt på dem, så de øverste kommer til at ligge nederst.
Fordel dem til sidst, så alle har lige god stegeflade.
Lige før stegning hældes det meste af marinaden fra, og de steges under grill i 15 minutter lidt over midten i ovnen.
De sættes rygende varme på bordet.
Tips: 10 personer som buffet |
|
Opskriften er vist 6303 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne