Ingefær/chilimarineret skinkespyd med rød peber

Ingefær/chilimarineret skinkespyd med rød peber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Grillspyd - Grillspid

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1000 g.skinkekød af inderlår
2 dl.jordnøddeolie eller evt. majsolie
2 dl.friskpresset citronsaft (ca. 6 citroner)
0.5 dl.soja
 salt
 peber
2 cm.frisk reven ingefær
1-2 hele røde chilier med eller uden kerner afhængigt af hvor stærkt man vil have det
3-4 røde peberfrugter
10 træspyd
 
Opskrift:
Skær kødet i terninger på lidt over halvanden x halvanden centimeter. Rens de røde peberfrugter og skær dem i firkanter på ca. halvanden x halvanden centimeter. Sæt skiftevis kød og peberfrugt på de 40 spyd. Det giver 100 g kød og en tredjedel peberfrugt per spyd. Pisk olie med citronsaft, ingefær, hakket chili, salt og peber. Læg spyddene i lag i en aluform og hæld marinaden over. Stil dem på køl i en time eller to. Vend rundt på dem, så de øverste kommer til at ligge nederst. Fordel dem til sidst, så alle har lige god stegeflade. Lige før stegning hældes det meste af marinaden fra, og de steges under grill i 15 minutter lidt over midten i ovnen. De sættes rygende varme på bordet.

Tips:

10 personer som buffet





karakterer:
Opskriften er vist 6303 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu