Stegt makrel med stikkelsbærsauce
Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel Indsendt : |
|
|
Nip stilken af stikkelsbærrene, kom bærrene i en gryde. Hæld så meget vand over, at bærrene lige er dækket. Kog i 5 min. Blend bær og kogevand, varm blandingen igennem og smag til med sukker. Saucen skal stadig være syrlig men ikke sur. Jævn evt. med kartoffelmel og vand.
Skær makrelfileterne i passende størrelser, panér dem i rugmel, salt og peber. Steges sprøde på panden, ca. 5 min. på hver side. Servér fiskefileterne med stikkelsbærsaucen til kogte kartofler og en råkostsalat af revne gulerødder. |
|
Opskriften er vist 17726 gange,
og udskrevet 339 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne