Løgkompot 03
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Indsendt af : Vibeke Indsendt : Red : |
|
|
Sauter løgene i smør og honning med lidt salt og peber i små 5 min.
Hæld eddiken på og kog den væk. Tilsæt rosiner, abrikoser og rødvin. Lad simre ved svag varme til væden er næsten væk (mindst 30 min) Smag til med salt og peber. Tips: Almindelige løg i både kan også anvendes. Kan serveres både kold og varm og passer perfekt til stege og pateer. |
|
Opskriften er vist 16479 gange,
og udskrevet 294 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne