Min Gullasch
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Indsendt af : skakjonas Indsendt : Red : |
|
|
Steg oksekødet med salt og peber - det må ikke koge, så hvis der kommer for meget kød saft hældes det bare fra og tilsættes senere.
Tilsæt løg, hvidløg, og bladselleri og steg videre et par minutter. Tomat puré og de flåede tomater tilsættes sammen med oksebouillonen (man kan altid tilsætte mere vand senere). Lad det stå og simre, imens du steger rodfrugterne til de bliver gyldne. Rodfrugterne tilsættes suppen ca. 10 min. før servering. Vand tilsættes til den rette konsistens er opnået. Suppen smages til med salt peber og spidskommen og serveres med en klat Cremefraiche på toppen og flutes ved siden af. Tips: Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 19183 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne