Ris med fars
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : emar Indsendt : Red : |
|
|
De 3 poser ris koges, stilles til afkøling. Løgene hakkes og svitses på panden. Oksekødet brunes. Ketchup og sennep tilsættes under omrøring i panden eller gryden. De 3 pebre hakkes og tilsættes. Det hele brunes ca. 3 min, derefter kommes risen i gryden og blandes sammen kødet. Retten er klar til servering.
Tips: Serveres evt. med lune flutes. |
|
Opskriften er vist 12126 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne