Tunmousse 20
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt af : Jane Indsendt : Red : |
|
|
Tunen blandes let i en skål, 2-4 dl. creme fraiche blandes i, ønskes en fast moussé, skal der kun bruges cirka 2,5 dl. smør vendes i, sammen med salt, peber og citron. Til sidst tilsættes kaviar, vend det forsigtigt i.
Tips: Server med lune flutes. Voilá. en lækker forret/dessert på 5 minutter |
|
Opskriften er vist 13052 gange,
og udskrevet 451 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Astrid - 2008-02-15 14:42:11 JEg kunne godt tænke mig at vide om musseen er fryse egnet. Jane - 2007-04-13 23:38:16 Jeg plejer at bruge 3 ds. tun i vand, og 2 ds Tun i oile, så bliver den helt perfekt :O) Nem og hurtig... Det kan dog sommetider være en fordel at blande smør og creme fraiche først, så bliver tunen ikke så smadret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne