Rosenkålspure
Hovedingrediens : Kål - Rosenkål Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rosenkål koges møre i vand, vandet hældes fra.
Rosenkålen blendes med smørret. Smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 34750 gange,
og udskrevet 587 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Torben - 2010-04-01 19:09:39 Lidt stødt spidskommen og noget citonsaft kan anbefales. Grethe K - 2008-10-07 15:55:17 Farven er nok ikke den kønneste, men smagen opvejer til fulde synsindtrykket |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne