Forel med fyld
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Forel Indsendt : |
|
|
Skyl forellerne og drys dem med salt indvendig. Porrerne skæres i tynde ringe, selleri og fennikel i fine tern, og gulerødderne i strimler. Halvdelen af grønsagerne fyldes i fiskene sammen med lidt citronsaft.
Forellerne sættes i ovnen i et smurt, ildfast fad ved 200° i ca. 30 min.
Resten af grønsagerne svitses i smør, bouillonen tilsættes sammen med estragon. Lad saucen koge, til grønsagerne er møre, blend og smag til med salt og peber. Drys hakket persille over umiddelbart før servering. Servér forellerne med grønsagssaucen samt kartofler. |
|
Opskriften er vist 17847 gange,
og udskrevet 474 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Dette er en opskrift fra Skagenfood.dk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne